Valokuvia

Lämmin kiitos kaikille 525:lle Pekan äänestäjille ja vaalikampanjassa mukana olleille! Pidetään yhteyttä myös vaalien jälkeen.
Viimeinen Pekan vaaliesite sujahti postilaatikkoon lauantaina puoli viiden aikoihin Jynkässä.
Torin lisäksi kampanjointi jatkui lauantaina 12.6. kauppakeskusten ovilla.
Kokoomus jakoi viimeisenä kampanjapäivänä Kuopion torilla tuhansia orvokkeja kuopiolaisiin koteihin.
Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen vieraili perjantaina 11.6. Kuopiossa.
Vasemmistoliiton Kalle Keinänen ja Pekka istuvat kaupunginvaltuustossa täysin eri puolilla salia, mutta se ei ole este yhteistyölle.
Uusin havainto Pahvi-Pekasta on perjantaiaamulta 11.6. Hapelähteen puistossa.
Kolottaako kahvihammasta? Maija Svärd ja Jouni Holopainen olivat Pekan kanssa antamassa maanantaina 7.6. ensiapua kahvinälkään Jynkässä ja Petosella.
Pekka ja Petteri. Pekka on tavannut Petterin ensimmäisen kerran silloin, kun tämä oli maa- ja metsätalousministeri.
Pekka kertoi omista vaaliteemoistaan Kuopion torilla 4.6. järjestetyssä kokoomuksen kampanjatilaisuudessa.
Kaksi Pekkaa ja Jarmo. Pekka ja Jarmo Tuppurainen tekivät perjantaina 4.6. pitkän päivän Kuopion torilla. Esitteitä meni, ja juttukin kulki savolaisen sutjakkaasti.
Pekka oli yhdessä Anna-Kaisa Kokkosen kanssa haastateltavana Savon Aaltojen lähetyksessä torstaina 3.6. klo 9.30.
Aurinko paistoi, kun Karoliina Partasen, Hillevi Ruuskasen ja Pekan iskujoukko jakoi esitteitä ja jututti ihmisiä keskiviikkoiltana 2.6. Kuopion satamassa.
Autoilijoilta tuli jälleen kerran paljon peukkuja ja vilkutuksia, kun kokoomuksen ehdokasgalleriat olivat esillä aamuliikenteessä. Kuvassa Pekan kanssa "voileipinä" Jouni Holopainen ja Aarre Latvaniemi.
Pahvi-Pekka teki paluun sunnuntaina 30.5. Valkeisenlammen puistossa järjestetyssä pop up -tapahtumassa.
Politiikkaa tehdään yhteistyössä. Keskustan Sallamaarit Markkanen on tullut Pekalle tutuksi jo aiemmista vaaleista, ja toiveena onkin, että hyvä yhteistyö voisi jatkua myös vaalien jälkeen Kuopion kaupunginvaltuustossa.
Torikeskusteluissa on usein mukana hyvää huumoria.
Kyllä vaalityö auringonpaisteessa aina perinteisen räntäsateen voittaa.
”Miksi sinä olet pukeutunut tuollaiseen”, kysyi kouluun menossa ollut pikkupoika Pekalta aamulla kadulla. ”Koska nyt on vaalit, äänestys alkaa tänään, ja olen vaaleissa ehdolla”, Pekka vastasi ja näytti kyltistä omaa kuvaansa, jossa on numero 457.
Lämpimikseen puhuminen sai lauantaina 22.5. konkretiaa. Päivä oli kolea, märkä ja tuulinen, mutta onneksi Kuopion torilta löytyy aina hyvää juttuseuraa.
Vaalityön suola on ihmisten ja vanhojen tuttujen tapaaminen. Kuvassa Pekan entinen työkaveri Pertti Huotari, jonka kanssa Pekka on kulkenut uutisten perässä niin Itä-Suomessa kuin Venäjälläkin.
Vaalityössä on mukana myös Ritva Niiranen (oik.), jolla on ilmiömäinen kyky jututtaa ihmisiä. Tässä juttukaverina Helena Pernu.
Pekan voi nähdä nyt myös Kuopion katujen varsilla.
Pekan esite tuli ulos painosta heti, kun vaalinumerot vahvistettiin.
Varhaiskasvatuksesta ja kouluista keskusteltiin Snellmanin päivänä Pirtin koulun pihalla. Suorassa Facebook-livelähetyksessä Pekan kanssa asiasta keskustelivat Maarit Kosunen (vas.) ja Maija Svärd Ville Blomin johdolla.
Kuinka paljon mahtuu pussikahvia auton takakoppaan? Tätä testattiin lauantaina 8.5., kun kokoomus jakoi tulevan äitienpäivän kunniaksi pussitettua torikahvia.
Tiina Viljakainen oli Pekan kanssa jakamassa kahvipusseja Kuopion Prisman edustalla.
Kahvin jakamisen lomassa oli mukava tavata vanhoja tuttuja ja vaihtaa kuulumisia.
Roskat pois luonnosta. Kokoomuslaisten ehdokkaitten siivoustempauksessa 24.4. Pekan mukana Valkeisenlammen rannalla olivat Olli-Pekka Ryynänen ja Joni Liimatta.
Ruista ranteeseen ja rukiisia välipalakeksejä ohikulkijoille. Kokoomusehdokkaitten lauantaisessa tempauksessa 20.3. Pekan mukana torilla olivat Karoliina Partanen, Sakari Pääkkö ja Arttu Leppäkynnäs.